topmenu

Over mij

Ik werk in eerste instantie klachtgericht maar heb daarnaast oog voor eventuele onderliggende problematiek. Ik beschik over deskundigheid op het gebied van verslavingsproblemen, angsten, depressies. Ook werkgerelateerde problematiek, zoals burn out, en identiteits- en levensvragen reken ik tot mijn expertise. Ik zie eigenlijk bij iedereen dat leven per definitie soms lastig is. De onvermijdelijke pijn die we tegenkomen vraagt van ons een zekere psychologische flexibiliteit. Psychische klachten zijn meestal het gevolg van het niet effectief omgaan met problemen, nare emoties of pijnlijke gedachten. Met behulp van technieken en oefeningen uit de motiverende gespreksvoering, cognitieve gedragstherapie en acceptatie- en commitmenttherapie lukt het me meestal wel om cliënten weer voldoende vertrouwen in zichzelf te geven.
Ik heb volwassen clienten van alle leeftijden boven de 18 jaar.

Therapeutische vaardigheden verkreeg ik door een vierjarige opleiding bij de RINO Amsterdam (cognitieve gedragstherapie en relatie- en gezinstherapie), de opleiding Acceptatie en Commitment Therapie (ACT) bij SeeTrue Opleidingen en cursussen op het gebied van de narratieve therapie. Eerder volgde ik cursussen aan de School voor Gestalttherapie en Psychosynthese. Ik heb ervaring in de ambulante GGZ (individuele volwassenenzorg) en ik werk op dit moment als psycholoog/behandelaar via CareDatePsyned en bij Trubendorffer verslavingszorg.

Bij het Nederlands Instituut van Psychologen ben ik geregistreerd als Psycholoog NIP. Verder ben ik lid van de beroepsvereniging NVPA voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten en geregistreerd in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg. Naast psycholoog ben ik ook medisch antropoloog.

Mijn deskundigheid houd ik op peil door het volgen van intervisie, supervisie, nascholing en het lezen van vakliteratuur.

Verder vind ik het leuk om boeken van anderen uit te geven over gezondheid en eigen kracht (Uitgeverij De Gezonde Pers).

 

 

AGB-code 94104140 KvK 54001161